«

»

aug 18 2014

Bericht afdrukken

Een en al ‘multiculti’ triestigheid in Den HaagPro Patria kondigde vandaag aan dat men een volgende demonstratie tegen ISIS, en de steun die deze gruwelijke terreurorganisatie in Nederland heeft onder moslims, wil houden in de Transvaal buurt van Den Haag. Dit kondigde men aan omdat zowel de ISIS fans alsook 'Extreemrechtse' partijen samen het Malieveld claimen als demonstratieterrein voor 20 september aanstaande. Pro Patria voelt niet zoveel om zich in deze strijd te mengen.

Uiteraard is dit ook voor de zogenaamde 'kwaliteitsmedia' reden om over deze kwestie te berichten. Zoals de Telegraaf. Als je deze berichten leest dan bekruipt je een enorm unheimlich gevoel. De berichten lezende begint namelijk de omvang van het 'multiculturele' drama zich een beetje aan je te openbaren. Leest u maar even een stukje mee:

Zelfde problemen Transvaal en Schilderswijk

SchilderswijkDEN HAAG - De omgeving verandert, de omstandigheden niet, nu Pro Patria ergens anders in Den Haag wil demonstreren. De groepering maakte maandag bekend dat ze haar protest tegen moslimextremisme wil verplaatsen van de Schilderswijk naar Transvaal. Beide buurten liggen naast elkaar en kampen met exact dezelfde problemen.
In Transvaal wonen bijna 16.000 mensen. Dat is ongeveer de helft van de Schilderswijk. In beide wijken zijn meer dan negen op de tien inwoners allochtoon. In heel Den Haag is dat de helft. Er wonen relatief veel jongeren.

Bijna de helft van hen groeit op in armoede. In Transvaal wonen naar verhouding twee keer zo veel minima als in heel Den Haag. Het besteedbare inkomen is laag. Een op de acht inwoners is werkloos en op zoek naar een baan. Dat is flink wat meer dan in de rest van de stad.

Die economische problemen hebben ook te maken met een laag opleidingsniveau. Meer dan de helft van de leerlingen heeft een achterstand, twee keer zo veel als in heel Den Haag. Bovengemiddeld veel kinderen gaan naar het vmbo, relatief weinig naar het vwo.

De bewoners van Transvaal zijn erg negatief over hun wijk. Ze klagen veel over verloedering, overlast en dreiging en ze voelen zich niet veilig. In Transvaal zijn vooral veel straatroof en zakkenrollerij.

Samengevat: In de Schilderswijk en de Transvaal zijn 9 op de 10 bewoners van allochtone, hoofdzakelijk islamitische, afkomst. 8 op de 10 bewoners zijn werkeloos. Het gemiddelde hoogste opleidingsniveau is VMBO, hetgeen al niet eens meer voldoende is om vakkenvuller bij de Aldi te worden, als men dit al afgemaakt heeft. Hetgeen ongetwijfeld meestal niet het geval is. De boel is ernstig verloederd en dreiging, overlast en criminaliteit is schering en inslag.

De cijfers voor de rest van Den Haag zijn wat beter maar bepaald niet iets om vrolijk van te worden. In de andere delen van Den Haag is circa 50% van de bewoners van allochtone afkomst en dat neemt ieder jaar alleen maar toe. Ook daarvan is een groot aantal kans- en werkeloos. Ook daar rent het gemiddelde opleidingsniveau achteruit. Ook daar grijpt de verloedering om zich heen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de cijfers in heel Den Haag, en helaas niet alleen in Den Haag maar ook in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en tal van andere 'kleinere' steden, gelijkluidend zijn aan genoemde trieste cijfers. Met een jaar of 20 is het met Nederland als 'Eerste Wereld Land' snel gedaan.

Er werd natuurlijk door diverse mensen in de laatste 40 à 50 jaar stevig geageerd tegen de met name linkse immigratiepolitiek. Maar arrogant Den Haag, dat het structureel ontbreekt aan een visie laat staan een lange termijn visie, wilde er allemaal niets van weten. Mensen die kritiek uiten op de 'multiculturele droom' en waarschuwde dat dit veeleer zou ontaarden in een nachtmerrie werden op buitengewoon valse en achterbakse wijze afgeserveerd op zelfs afgeschoten. Men werd beschuldigd van racisme, zelfs van neonazisme, gediskwalificeerd en gedemoniseerd.

Yep

Inmiddels zien wij ons, ook in Nederland en juist in de genoemde buurten, geconfronteerd met een groeiende aanhang voor onbeschrijfelijk wrede islamitische terreurorganisaties. Honderden islamitische Nederlanders vertrokken en vertrekken richting Irak en Syrië om aldaar gevechtservaring op te doen en de Nederlandse overheid legt hen zowel bij heengaan als terugkomst nauwelijks een strobreedte van betekenis in de weg. De mensen die al afstand nemen van vreselijke islamitische terreurorganisaties als ISIS ontkennen dat de bron de islam is en wijzen de Joden, onder het synoniem 'zionisten', aan als de organisatoren van de massaslachtingen op o.a. niet-moslims in Irak.

Ik denk dat het, deze ontwikkelingen in overweging nemende, een volstrekt understatement is als in zeg dat wij hieruit de conclusie kunnen en zullen moeten trekken dat onze toekomst er in Nederland bijzonder weinig positief uitziet.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/08/18/een-en-al-multiculti-triestigheid-in-den-haag/

Laat een reactie achter