«

»

jul 25 2014

Bericht afdrukken

Politiek vind oproep alle Joden te vermoorden wel okéWeet u wat pas erg is? Als een handjevol PVV'ers 'Minder, minder, minder' [criminele Marokkanen] roepen. Dan trekt de politiek, anti-discriminatiebureaus, prominente Neder- en medelanders, kopstukken van politieke partijen en zelfs de politie alle registers open om dit hartgrondig te veroordelen. Dan volgen er ellenlange rijen van mensen, al dan niet met 'Ik ben een Marokkaan' t-shirts, bij politiebureaus om aangifte te doen van groepsbelediging, haatzaaien, racisme en wat al niet meer. Dan drukt de politie zelfs aangifteformulieren voor zodat er zoveel mogelijk aangiftes verwerkt kunnen worden. Dan eisen partijbobo's zelfs een moderne 'anti-Jood' verklaring van mensen. Dan stelt onze Minister President Rutte Marokkaanse kindertjes gerust. Dan produceert de NPO de ene naar de andere opruiende bijdrage van bijvoorbeeld een Marokkaan die afscheid neemt van Nederland. Dan moeten PVV'er onderduiken uit angst door de hetze die de staatstelevisie en politieke partijen tegen hen zijn begonnen. Kortom, de verontwaardiging kan niet op!

Als daarentegen moslims door Europa trekken, zogenaamd uit protest tegen de staat Israël, en daarbij jihadvlaggen dragen, Joden in verband brengen met hakenkruizen, Joden in de straten aanvallen en molesteren, Joodse uitbaters aanvallen en hun winkels en bedrijven vernielen, proberen synagogen binnen te drinken, hakenkruizen op Joodse huizen schilderen en... zoals vandaag in Den Haag schaamteloos oproepen alle Joden te vermoorden en de Hitlergroet brengen... dan is er helemaal niets aan de hand! Dan is er volgens politiek en politie geen grens overschreden. Dan doet het NOS journaal, net als toen er hakenkruizen werden meegedragen, net alsof de demonstratie ordelijk en zonder wangeluiden is verlopen. Men gaat zelfs zover dat men de hakenkruizen uit de beelden edit. Dan legt burgemeester van Aartsen via zijn woordvoerder een verklaring af 'dat alles binnen de afgesproken grenzen is verlopen'. Er werd immers geen 'minder, minder, minder' geroepen door de jihadisten vriendjes van ISIS.

Niets aan de hand

Beste mensen, ik waarschuw er nu al zo lang voor. Onlangs nog op 4 mei ter eren van de dodenherdenking. Ik type mijn vingers soms blauw om u de ware aard van de islam te laten zien. Ik presenteer de gevolgen van uw wegkijken op een presenteerblaadje door u te tonen dat het antisemitisme vanuit islamitische hoek weer helemaal terug is in Europa en de gevolgen gruwelijk zijn. Ik vertel u keurig netjes dat de demonstraties zogenaamd tegen Israël en het zogenaamde anti-zionisme voorwendselen zijn om het linkse en islamitische antisemitisme bot te vieren. Dat er ogenschijnlijk keurige politici zijn die een hele enge dubbele agenda hebben en de meest immorele uitspraken doen.

Beste mensen... wat is er in hemelsnaam voor nodig om u in te laten zien dat de gruwelijkheden in Gaza volstrekt niets te maken heeft met territorium of zogenaamde vrijheidsstrijd maar alles met het intrinsiek aan de islam verbonden antisemitisme? Als al deze zaken u de ogen niet openen... wat dan wel? Een herhaling van de holocaust op Joden?

Ik sluit graag af met wat hele wijze woorden. Neemt u deze alstublieft ter harten. Alleen dan kunnen we het tij keren!

Martin Niemoller 1934Toen de nazi's de communisten arresteerden heb ik gezwegen;

ik was immers geen communist.

Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten heb ik gezwegen;

ik was immers geen sociaaldemocraat.

Toen ze de syndicalisten kwamen halen heb ik gezwegen;

ik was immers geen syndicalist.

Toen ze de Joden opsloten heb ik gezwegen;

ik was immers geen Jood.

Toen ze de katholieken arresteerden heb ik gezwegen;

ik was immers geen katholiek.

Toen ze mij kwamen halen

...was er niemand meer die nog kon protesteren.

                                               Martin Niemöller

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/07/25/politiek-vind-oproep-alle-joden-te-vermoorden-wel-oke/

Laat een reactie achter